Bestellingen op werkdagen voor 17.00 uur worden nog de zelfde dag verzonden. Dus volgende dag al in huis! 

PostNL Track&Trace

Bij aangetekende verzending is de inhoud van uw pakket verzekerd tegen verlies of beschadiging. Met een aangetekende/pakket verzending ontvangt u, nadat uw bestelling ons magazijn heeft verlaten, een verzend bevestiging e-mail met een PostNL Track & Trace code. Met deze code kunt u de bestelling volgen op de website van PostNL. Bestellingen boven de €50,- Worden altijd gratis verzonden.  
De bezorging:
Binnen Nederland biedt een bezorger van PostNL de aangetekende bestelling aan op het afleveradres. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om de bestelling aan te nemen, ontvangt u bericht van PostNL.
Met dit bericht kunt u op de website van PostNL een nieuwe bezorg- afspraak inplannen, uw bestelling bij de buren laten afleveren of de bestelling bij een PostNL-punt laten afleveren. NB: dit dient u te doen voor 22.00 uur op de dag van de eerste bezorgpoging.
Mocht u geen gebruik maken van de genoemde mogelijkheden, dan wordt uw bestelling de volgende bezorgdag opnieuw aangeboden. Mocht u wederom de bestelling niet in ontvangst kunnen nemen, dan wordt de bestelling naar een PostNL-punt gebracht waar u het gedurende de eerstvolgende 3 weken kunt afhalen, alvorens het retour wordt gestuurd naar Juwelier GewoonElwin
De levertijd:Uw bestelling zal de zelfde dag verwerkt worden en verzonden(indien opvoorraad) Als het door uw gewenste product niet op vooraad is zal de levertijd 2a3 werk dagen zijn. U word op de hoogte gehouden van de levertijd

 

Retour sturen van uw bestelling

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Het product is u toegestuurd in een transparante zak, indien deze is beschadigt of open gemaakt kunt u het product niet meer retour sturen. Heeft u vragen? neem gerust contact met ons op. 

Gratis verzending

Voor 17.00 uur besteld morgen in huis 

14 dagen retourrecht 

Veilig en snel betaald met ideal 

 

© 2018 - 2024 tynowatches | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel